Ingyenessé teszi az InSimu a klinikai távoktatási platformját az orvosi egyetemek számára a koronavírus megfékezése érdekében  

 Az InSimu Patient betegszimulátor applikáció azzal a kiemelt céllal született meg, hogy az orvosképzés számára egy olyan virtuális, biztonságos környezetet biztosítson, amelyben az orvostanhallgatók bárhol és bármikor tudják fejleszteni diagnosztikai készségeiket. Az egyetemek és oktatók munkáját pedig olyan szolgáltatásokkal segítjük, amelyekkel akár több ezer hallgató számára is biztosítani tudnak klinikai gyakorlati feladatokat és objektív módon mérni tudják a hallgatók teljesítményét akár a tanteremben, akár otthon. 

Az InSimu ezúton felajánlja segítségét a krízis helyzetben. A bezárás idejére ingyenessé tesszük az InSimu Patient alkalmazást az egyetemek számára világszerte annak érdekében, hogy online módon folytatódni tudjon a hallgatók klinikai képzése, valamint a karanténra kényszerült hallgatók otthon is tudják tovább fejleszteni diagnosztikai készségeiket. 

Úgy gondoljuk, hogy ebben a kritikus időszakban online tanulási és oktatási platform fejlesztő cégként kötelességünk támogatni az oktatási intézményeket megoldásunkkal. A bárhonnan elérhető online oktatási megoldás segít kiterjeszteni a valós klinikai képzést, és a kockázatmentes gyakorlási és fejlődési lehetőséget biztosít az orvostanhallgatók számára. 

Azon egyetemek, oktatók számára, akik még csak most ismerkednek az InSimu Patient alkalmazással ingyenes konzultációs lehetőséget biztosítunk, amelynek keretében segítünk kidolgozni, hogy az érintett időszakban hogyan tudják a leghatékonyabban áthidalni a klinikai képzés leállását az InSimu platformmal. 

Az orvosi karok itt tudnak tájékozódni az InSimu platformról és a support@insimu.com email címen igényelhetik az ingyenes hozzáférést.


Kapcsolat:

Herdon Andrea (Társalapító, marketing vezető) andrea.herdon@insimu.com +36706223031